mandag 12. september 2011

Inbound Orientation - Rotary

Har akkuratt kommet hjem fra en suuuper helg i Monterey.
Jeg var på noe som de kaller for: Inbound Orientation. Inbound Orientation er en samling av alle utvekslingsstudentene som reiser med Rotary i distrikt 5230, CA.
Ca. en gang i måneden samles alle sammen og gjør forskjellige aktiviteter. Denne helgen reiste vi til monterey og besøkte et akvarium, og vi fikk utdelt en vertsfamilie som vi skulle bo med denne helgen. De delte oss in i 3 og 3. Jeg bodde med en Jente fra Sverige som het Emma og en jente fra Spania som het Irene. Da vi ankom Monterey fortelte distrikts lederen våres oss alle reglene, og hva vi skulle gjøre vist det skjedde noe galt. Reglene med rotary er ganske greie, vi har "the 4 d's" som er: NO - Drugs, drinking, dating(serious), driving.
Helgen har vært helt super, ble kjent med mange nye folk og jeg gleder meg utrolig mye til å se dem igjen neste måned. Da skal vi til "Six flags magic mountain" som er en fornøyelsespark.

På vei bort.. 
Chantale(USA,california), peter(Ungarn/Danmark), vincent(Frankrike), bryan(Ekvador), nacho(Argentina), nan(Thailand) og anna(Finland)

alle utvekslingsstudentene fra Visalia og Tulare

Monterey Akvarium

Peter 

Disse manetene er med i mange filmer og blir brukt som bakrundsbilder på mange forskjellige datamaskiner, de bakrundsbildene som er på dataen fra før av.. Altså akkuratt disse.. 

Mc ABEE beach

Mc ABBE Beach

Alle utvekslingsstudentene på vei hjem fra akvariumet 

Middag på Pizza Factory 


Daniella(sveits), Elif(tyrkia), meg, Mara(brasil) og Marine(belgia)

Her byttet vi pins. Altså som vi skal ha på rotary blazeren vår =) 


Basket !! 

Frokost

Siste bilde før vi reste hjem

Klemme sirkel, haha !! 

Ka sunns du Hanne ? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar